Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Tipsar!

nov 29, 2010 | Tankar och Vardag


Eftersom det här är en blogg med fokus på bilder, i alla dess former, så ska jag ge er mitt bästa tips: Ahlberg Data!
Man säger alltid att ”jag borde spara ner alla mina foton och bilder, bränna på skiva eller köpa extern hårddisk”. Men sen gör man det aldrig och helt plötsligt är skärmen svart och inget fungerar.
Om jag blev av med min dator, om hårddisken pajjade, skulle jag bli av med A L L T! Alla teckningar, alla foton, allt jobb jag lagt ner skulle bara försvinna.
Det är där Ahberg data kommer in, de kan nämligen rädda i stort sett vad som helst! Alla bilder, från minneskort eller hårddiskar, även om den brunnit eller kraschat eller varit med om en större olycka så kan de lyckas rädda allt!
Jag jobbade på Ahlberg data en sommar för några år sen och jag har sett hårddiskar som varit med om världskrig och ändå gått att rädda, så OM ni varit med om en hårddiskkrasch, och trott att alla teckningar, bebisbilder eller semesterfoton är borta för evigt, då rekomenderar jag verkligen att lämna in hårddisken där (det ligger i Nacka strand i Stockholm men det går att skicka dit grejerna också)
Ja jag vet, gamla hederliga fotoalbum är inte så dumt ändå, när skärmen blir svart och inget tycks fungera.
Men vi kan ju se Ahlberg Data som ett hederligt gammalt fotoalbum då helt enkelt.
Som fungerar i alla lägen.

Det var mitt bästa tips!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...