Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Tipsar!

dec 3, 2010 | Tankar och Vardag
Som ni vet har ju jag färgat håret orange. Det är den färgen som snabbast försvinner och vägrar sätta sig ordentligt. Så om jag bara tvättar det som vanligt så blir det ganska snabbt guldrött (vilket också är helt okej)
Men om jag vill få tillbaka det där skrikiga så använder jag Revlon Nutri Color Creme 400 i färger Tangerine (bara en sån sak får en ju att vilja använda det)
Det finns i massor med olika färger och är helt strålande, bara använda som inpackning och vips är håret som man hade det efter frisören igen!
Jag har provat platina blond och den här färgen och jag tycker båda har varit sketabra rent ut sagt.

Det var dagens tips!
(och nej, jag är inte sponsrad, I wish. Men nej, bara ett helt vanligt tips)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...