Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Tränar!

mar 22, 2010 | Tankar och VardagJag har nu tränat lite mer än en månad. Tre pass i veckan. Förra veckan blev det fyra pass och även denna är jag inbokad på fyra stycken.
Jag trodde ALDRIG jag skulle bli en sån som gick på gym, kunde inte ens föreställa mig det. Men nu är jag där. Flera gånger i veckan.

Jag känner mig så himla nöjd med mig själv, att detta bara är mitt och för MIG!

Till sommaren ska jag ha magtröja varje dag!

Bild lånad av sea of shoes

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...