Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Tröttnar!

mar 24, 2009 | Tankar och Vardag


Jag blir så trött. Jag försöker och försöker, försöker rätta till och göra världen liiiiiite bättre och tryggare men alltid är det någon som måste försvara mannen. För det KAN ju faktiskt vara så att jag anmälde honom för att jag va bitter och arg över nått gammalt. Det KAN ju vara så att han va helt oskyldig. Det KAN ju vara så att jag ljuger.

Eller så kan det vara sant men någon måste ju försvara en äckelgubbe.

Varför händer sånt här mig? Alltid.
Jag blev inlurad i skogen av en blottare första gången när jag va elva, jag hade en lärare på gymnasiet som skickade mail om att han ville ha kroppsmålning i skolan, att han inte kunde koncentrera sig när jag hade urringat, jag hade en chef på ett jobb som undrade om jag gillade när man såg den genom jeansen, jag har sett ett flertal blottare och nu detta som grädde på moset.

Är detta verkligen så vanligt att man liksom ska ”räkna” med att det ska hända alla iallafall en gång? Eller är det bara jag som är gubbkuks-förföljd?

(ursäkta språket)

Som människa ska man väl på sin höjd vara rädd för att bli uppäten av en björn. Det är ju en logisk rädsla. Björnar äter upp folk om de är hungriga.
Men att man ska behöva gå runt och va rädd för en annan människa, det är väl ändå förjävla dumt?
Jag föredrar björnen.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...