Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Unnar Sig!

sep 8, 2016 | Bebis

När det går bra på jobbet, man fått in ett nytt roligt uppdrag eller behöver lite allmän pepp, så unnar jag mig (dvs ganska ofta)
Den här gången har jag unnat mig ett par nya örhängen från Feministsmeden. Har spanat så länge på de här, så nu var det verkligen hög tid!
Jag har typ aldrig örhängen då jag känner mig lite tantig när jag har det, men tänker att det här är det ultimata paret, coola och ändå hemskt fina!

177952-0e45154020744b9d8a82a797bc3e13ff

(bild lånad från Feministsmeden)

Den andra saken jag unnade mig var visserligen inte till mig själv, men det är nästan lika roligt att handla till Knut.
Valet föll på den här tröjan från Mini Rodini, i merinoull.
Vi har ljusgröna byxor/långkalsonger i samma material från förra säsongen som varit så himla bra, så i år fick det bli tröjan.
Älskar barnkläder i ull, de är varm, tunna och alltid så fina. Det enda kruxet är tvättandet då, fast nu börjar vi få en gedigen hög med ullkläder så då blir det nästan en hel maskin ändå.

5508_6e94b55c10-1672017892-mini-rodini-panda-sp-wool-ls-tee-dk-grey-mel-1

(bild lånad från Mini Rodini´s hemsida)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...