Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Uppdaterar!

feb 12, 2011 | Allmänt

Jag är inte försvunnen, men jag är i Karlstad (nästan samma sak)
Jag firar min mamma som fyller år, springer på Erikshjälpen (visst har jag världens finaste ”kånken” ryggsäck!), pussar på Majken och har det allmänt bra.
Kommer hem imorgon, då lovar jag att visa er mina nya skor, lite pyssel och annat kul!

Jag lovar.
Faktiskt.

(min mamma fick en dvd i present av min morbror, med gammal raspig film från när hon var femton år och mormor sprang runt i kortkorta shorts och mamma var alldeles liten och fin. Med på filmen fanns morfar som drack kaffe med mormor på bänken, att se honom röra sig och vara alldeles levande igen. Det var den bästa födelsedagspresent jag någonsin sett!
Helst vill jag se filmen igen och igen och igen. Att bara kunna se att mamma varit liten och inte alls mammig, utan bara precis som mig. Och se att mormor hoppar fram.
Som sagt, den finaste present jag sett!)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...