Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Uppdaterar!

feb 12, 2012 | Allmänt

Nu har min familj åkt hem och mitt liv är tillbaka till det normala.
Skönt att komma tillbaka till ateljén och vardagen men så himla tråkigt att inte ha sin familj här hos mig längre.
Mysigt att vakna av barngapskratt och koka kaffe till sin storebror och fästmö varje morgon.

Istället får jag nu fokusera på att packa ihop lägenheten för nu är det bara två veckor kvar tills lasset går mot huset!

När jag inte packar målar jag naglarna randiga och pussar på min man som äntligen kommit tillbaka från Frankrike!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...