Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna vill flytta Hem!

jun 6, 2010 | Inredning


Jag vill hem. Jag vill tillbaka till Värmalnd.
Jag vill lukta på mormor som luktar solsken i rynkorna, jag vill lägga näsan mot mammas halsludd och jag vill tryckas bakåt i pappas bilsäten när han kör i 200 kilometer i timmen på landsvägarna.
Jag har varit borta i sju år nu. Jag tycker jag har gjort mitt på bortaplan och förtjänar att få flytta hem.
Jag vill andas Värmlandsluft, svalka fötterna i Vänern och åka på utflykt längs Klarälven.
Småland i all ära.
Men Värmland slår det aldrig.

(bilden är inte från Vämland dock, men på mig från Ölands sydligaste spets)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...