Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna vill ha Tips!

apr 5, 2011 | Hår, Tankar och Vardag


Tack för alla gratulationer om nya jobbet, känns så himla fint! Tack!

Jag har som sagt ny dator och på den gamla hade jag ca 60 bloggar jag läste varje dag, vilka det var har jag givetvis glömt! Så nu behöver jag er hjälp, tipsa om alla roliga fina och speciella bloggar där ute!!
Jag vill läsa om roligheter, pyssel, fina håruppsättningar, till viss mån kläder och väldigt mycket inredning!

Jag vill inte läsa om gina tricot, hundar, hästar, matlagning eller se bilder från catwalks.

Sååå hit me!!

(eftersom den här datorn har webcam så kommer ni antagligen få en hel del sådana bilder, trist jag vet, men jag är ny i teknikens värld och tycker fortfarande webcam är rean lyxen! Så här får ni äntligen en ordentlig bild på mitt hår, ljusrött på den långa sidan, kritvitt på den korta! Men om en vecka är det dags för förändring igen! Vad har ni för förslag på det?)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...