Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Alla Hjärtans Dag!

feb 14, 2010 | Tankar och Vardag


Jag har haft världens mysigaste alla hjärtans dag. Jag kan inte minnas att jag någonsin gjort något speciellt den här dagen men i år blev jag bortskämd!

Först en heldag på köpcentret i Jönköping med träningsskor, hostmedicin och cheeseburgare.
Sen åkte vi till det hemliga stället som visade sig vara Anna Gretas inne i Jönköping.
Det va en supemysig tapasbar (fullproppad med kärlekspar) man fick fylla i en lista på vad man ville ha och sen kom det in en hel hög med godsaker!

Åhhh vad mysigt, speciellt när man får sitta mitt emot världens stiligaste man!
Satan i gatan vilket kap den karln är! Lyllos mig!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...