Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Ateljé!

jun 7, 2011 | Inredning, Pyssel, Tankar och Vardag, Teckningar


Just nu ser min ateljé ut såhär, för på lördag har jag min årliga utställning i Karlstad!
Detta innebär att jag sitter uppe på nätterna och målar, att jag inte har tid eller ork att plocka upp efter mig (det har jag aldrig annars heller i ärlighetens namn) och att allt är ett enda kreativt kaos. Jag Ä L S K A R det!
En del människor kan inte jobba i oreda. Jag kan inte jobba i…..reda!
Så när det ser ut såhär i ateljén trivs jag som bäst.
Madrassen ligger kvar från när Linn var här för två veckor sen, den har blivit lite fläckg sen jag målade en hylla gul och använde madrassen som underlag, men det är sånt som hör till tycker jag.
Inatt, runt ett tiden och jag fortfarande inte somnat, gick jag upp, satte mig på madrassen och tog fram mitt set med stämplar. Sen satt jag uppe i säkert två timmar och bara pysslade.

Åh min bästa bästa finaste ateljé!!

Utställningen är som vanligt i Ulvsby (ca en mil från Karlstad) och jag ställer ut i Ulvsbygårdet. Det finns gula skyltar där det står KRUT, följ dom så hittar ni. Det öppnar på lördag och jag TROR att det börjar vid elva, men jag har faktiskt inte stenkoll. Återkommer med det.
Välkomna!!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...