Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Bästa Dag!

feb 5, 2010 | Tankar och VardagDen här dagen har varit p e r f e k t!

Solen sken, jag hann med bussen utan att springa. Jag mötte Kia på Agent Bauer för att visa min portfolio (fick tipset från Liselotte Watkins!) hon verkade gilla vad hon såg och gav mig lite tips på skolor som kunde passa (hon underströk att det va för att få kontakter, inte för att bli mer tekniskt duktig)
De letade inte illustratörer nu men när de skulle göra det skulle hon haffa mig på en gång! Det kändes fint att höra, speciellt eftersom de har min absoluta favoir i sitt stall, Jesper Waldersten! (och Cassandra Rhodin)

Vi pratade en lång stund och hon verkade inte tycka att jag va det minsta ointressant eller underlig! Härligt när man möter någon som det liksom bara klaffar med!
Jag fick en finfin kalender av henne och hennes kort, så vi kunde höras mer.

Hon läste bloggen sen innan, så hej hej! (tänk vad många det är som läser som maninte har en aning om!)
Sen sa hon det bästa av allt, som ljuv musik för mina öron: ”Vad HÄRLIGT att du inte tecknar i datorn! Vi vill ha illustratörer som utför ett hantverk. Alla vi har här jobbar med papper och penna”
Det va så skönt att höra att någon äntligen uppskattar att man INTE jobbar i datorn, alla andra verkar föredra att man är ett illustrator proffs men här var det tvärtom. Ljuvligt för en old school nörd som jag som aldrig tycks lära mig datorprogrammen (fast jag har försökt)

Så nu får vi se hur det går framöver!

Sen mötte jag upp bästa Wenche och köpte mig en sjal med mormorsrutor på myrorna (fast de påstod att det va en kjol) och på vägen hem till lägenheten stannade jag till på Gustavsbergs fabriken och lyckades få tag i världens snällaste tant som luskade fram ETT ENDA sailorfat som hon lyckades hitta längt bak på lagret! Så nu är sailorkoppen min och alldeles alldeles UNDERBAR!

Ikväll blir det räkfrossa.
Jästrikens bra dag!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...