Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Bästa Dag!

okt 18, 2010 | Tankar och Vardag

På måndagar har jag bestämt att jag är ledig (tänk att man bara kan bestämma det sådär bara hur som helst!)
Då är det bara jag hemma, eftersom EMil inte lika lätt bara kan bestämma en sån sak.
Så idag är det just en sån måndag, solen lyser in i våra ruskigt smutsiga fönster som är helt täckta med små små kattrampdynsmärken.
Jag ska laga mat till EMil som kommer hem på lunchen, isterband!
Sen ska jag mest hasa runt i mjukiskläder, lukta gammal helg och teckna alldeles för mycket.
På min lediga måndag finns det nämligen ingen hejd på inspirationen!
Dock har jag en hel hög med beställningar jag måste sätta tänderna i, först ska jag bara teckna något litet litet just bara för min skull.
Bara för att det är måndag, jag är ledig och jag får göra precis vad jag vill!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...