Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Bästa från Formex!

jan 23, 2012 | Inredning

Jag har sett så mycket att min hjärna kokat över på mässan. Jag var en dålig fotograf och glömde bot att fota det mesta (som Ernst till exempel)
Men här kommer några saker jag hann med att se:


Finaste mattan gjord av skinnlapparna från jeans


Lampan med fiffigaste lampknappen


Den här lampan föll jag handlöst för, inte så svårt att göra själv dock


Fint kök (om man tar bort shabby chick bitarna)


Dörrmatta i sten, också superlätt att göra själv


Vår monter!


Mina necessärer


Och såklart Majken, som hade lärt sig ett nytt trick hon var tvungen att visa!


Och sitta ben benen i kors.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...