Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas bästa Fynd!

sep 1, 2010 | Loppis
Det här trycksetet köpte jag för något år sen på en skruttloppis i Kristinehamn!
Jag tror jag betalade en tia. Det är det absolut bästa fynd jag gjort, man kan sätta ihop vilka ord man vill och sen trycka! Så himla fiffigt!
Det är pilligt som tusan (tro mig, jag fick sortera om alltihop idag efter att Allis vält ner kartongen) men det är så roligt och blir så fint.
Här är en gammal teckning jag gjort på Emil där jag använt stämplarna.

Nu ska dom användas på alla kuvert som ska skickas ut till alla som är med på kursen! Det ni, tänk på det när ni får breven, att jag handdryckt varenda ett!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...