Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Bästa Grej!

nov 19, 2010 | Inredning


Det här är min bästa grej, mitt hemmasydda Nintendo 8-bit!
Jag sydde det som arbetsprov en gång men det hjälpte ju inte för jag om inte in ändå, så nu kan man istället krama det, känna nostalgi samtidigt som man kan ta en tupplur på konsolen för den är alldeles mjuk och fluffig!

Kommer ni ihåg när Nintendo 8-bit kom? (ni är nog för unga, men JAG som är gammal som gatan minns det iallafall klart och tydligt!)
Det fick massor med kritik för att det var så blodigt och hemskt, fast egentligen är det ju bara en massa stora fyrkanter och en del av dom var röda (blod!!).
Men nu när man ser dagens spel, där allt verkligen ser ut som på riktigt med blod som skvätter åt alla håll och kanter, då kan man sakna de där pixliga spelen.
Så därför gjorde jag en mjukisvariant av spelet, som man kan krama när världen känns blodig och allmänt läskig.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...