Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Beställningar!

apr 27, 2015 | Teckningar

CCI20150427_0001Idag är det måndag och nu när jag får jobba måndagar igen (det är utan tvekan min bästa jobbdag) så är jag laddad efter helgen och kan börja beta av från min to-do-list.
Nu är klockan snart halv tolv och jag har redan hunnit bocka av och göra färdigt inte mindre än tre teckningar (inte från noll dock, det tar betydligt längre tid än så) fått in ett stort beställningsjobb och hunnit svara på alla mail OCH druckit kaffe!

Med lite erfarenhet i ryggen så vet jag vid det här laget att jul och sommar är mina absolut mest hektiska årstider så om ni vill beställa något till sommaren (bröllopspresent, morgongåva, dop eller student eller vad det nu kan vara) så gör det nu!
Jag behöver MINST en månad på mig, ibland går det snabbare och ibland lite längre men tänk på det så ni inte skickar iväg en beställning dagen innan ni ska ha den!
Vill ni beställa så är det bara att maila till anna@annaritar.com, berätta vilket mått du vill ha (A4 eller A3) och vilken stil och sådär du tänkt dig.

Fortfarande gäller specialpris för namntavlorna, 1000 kr för en A3!

clara

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...