Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Beställningar!

aug 24, 2016 | Teckningar

Nu när jag är tillbaka på kontoret är jag ju således också tillbaka med att teckna beställningar.
Här är två stycken jag gjort senaste veckan.
Älskar den här, att vi fick ihop hus och bröllop och hela faderullan på samma bild utan att det kändes trångt.
Funderar på att göra en likadan med min egen familj (fast så säger jag ju jämt och det händer ändå aldrig)

hus

En annan beställning jag gjort är den här, med två gullisar i pälsmössor.
Semestern har gjort mig gott och just nu är jag superpeppad på at teckna just beställningar. Det är så roligt när de blir nöjda!

mössor

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...