Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Bröllop!

okt 23, 2011 | Bröllop


Det va längesen jag skrev nått om våra bröllopsbestyr nu, mest för att det inte hänt så mycket mer än att jag kärat ner mig i ett par skor som kostar mer än brudklänningen!
Men idag köpte jag de här plastdjuren och planen är att de ska agera placeringskort på bröllopet!
Nu behöver jag bara skaffa 69 stycken till och sen spraymåla dom! Om ni har några liggande som bara skräpar eller springer på en hel hög på loppis får ni hemskt gärna säga till!
Kommer bli urfint! (sa jag förresten att vårt bröllop blir allt annat än klassiskt?)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...