Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Bröllopsplaner!

dec 5, 2011 | Bröllop

Nu är det snart nytt år och då blir det helt plötsligt det året jag ska bli fruga! Så himla spännande!

Här är lite bilder från min bröllopsmapp på datorn.

Skor från Chie Mihara som jag totalt förälskat mig i och nästan MÅSTE köpa (trots att de är dyrare än klänningen!)
Eftersom min klänning inte är hellång kommer fokus ligga på skorna och om man tittar på brudskor så är de i allmänhet ruskigt fula! Taxklack och spetsig tå går bort för min del! Dessutom vill jag ha färg på skorna.
Man gifter sig ju bara en gång, så då får man väl köpa svindyra skor…..visst?

Finaste frisyren som min kompis Johanna gjort! Inbakad fläta runt nacken. Finfint och den här är överst på inspiration för min egen frisyr. Helst i lite slarvig version.

Min nyinskaffade hårgrejsimojs! Köpte den på antik gammalt och nytt i Stockholm. Den är gammal och jag älskar den. Kommer bli fint ihop med flätan.

För övrigt så har vi beställt silverringar av min kompis Anna, som gör egna superfina ringar. Vi hade sagt att vi inte skulle ha någon annan ring än de vi redan har men när jag såg hennes så var jag bara tvungen att lägga till en varsin sån också!

Berättade jag förresten om Emils kostym? Han har vetat från början att han ville ha en treknäppt kostym i 60-tals modell. Vi har varit i alla affärer men ingen hade någon treknäppt och än mindre en mörkblå.
Sen var vi på gengåvan i Karlstad och där hängde den ju! Satt som en smäck, har treknappar, smala ben och mörkblå!
Så två hundra kronor senare har vi även Emils klädsel fixad! (nu fattas bara en prickig väst, nån som har nått tips?)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...