Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Coach!

jan 26, 2012 | Tankar och Vardag
Igår hade jag en riktig skitdag. Jag kom hem och la mig i soffan och ville helst aldrig gå upp mer.
Kände att jag kanske skulle ge upp, kasta in handduken och skaffa mig ett riktigt jobb. Att det här är för svårt, för krävande och för mentalt påfrestande.

Men jag har en fördel. Där jag hyr mitt kontor ingår nämligen en coach.
Hon hjälper mig att komma på nya lösningar, hitta nya vägar och hjälpa mig att formulera mig kring mitt företagande.
Som tur är hade vi ett inbokat möte imorse och efter att ha placerat mig själv på olika skalor mellan 1-10 var jag tycker jag befinner mig, fått lite värmande ord och en rejäl spark i röven, känns det betydligt bättre!

Hon är världens bästa, stackars alla människor som inte har en egen coach!
Fast det kan man ju skaffa sig i vem som helst egenligen, sålänge det är någon som törs vara ärlig, hård och peppande.

Nu är jag iallafall redo för nya takter och jag kan ta tag i mig själv och börja om.
Som varje gång efter våra samtal!

Tack!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...