Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Dag!

feb 23, 2009 | Tankar och Vardag

Det är sol här. Man kan nästan inbilla sig att det är vår. Om man verkligen verkligen försöker. Jag firade detta med att köpa en blåvit-randig kjol.
Jag har burit 38291 kartonger med skor, skickat paket och försökt gå in ett par för små skor. Trodde mina fötter va härdade vid det här laget men icke! (provskor görs oftast i 37 och jag har 38, men vad gör man inte för konsten)

Imorgon vill min bästa kompis att jag åker till Göteborg efter jobbet, fikar i två timmar för att sen åka hem igen. Det är NÄSTAN så att det är värt det. Menj ag ska klura lite.
Ska nämligen till Göteborg i helgen och gå på den där modemässan för oetablerade designers.
Men det tål att tänkas på.

Ikväll ska jag teckna. Är för första gången på länge riktigt sugen!
Ska bara köpa ett par marinblåa strumpbyxor först.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...