Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Dag!

jan 19, 2010 | Tankar och Vardag


Tack för alla värmande kommentarer om magen och kroppsuppfattning. Ni är så himla bra!
Just nu känner jag för att gå ut och dansa i hotpants i ren protest!

Dagen har sett ut på följande vis:

– Tillbaka på Cheap Monday
– Fick många fina ”hoppas du mår bättre nu”-kommentarer
– Gav en teckning till Ann-Sofie Back som verkade uppriktigt glad över presenten
– Lärde mig illustrator och gjorde plaggskisser
– Köpte fina örhängen
– Hade mitt livs första bloggdejt, med Aenigma!
– Sprang hela vägen hem från bussen i akut kissnödighet
– Visade mitt skrovliga ansikte utan foundation
– Unnade mig en delicatoboll

Ja det va väl det, nu ska jag bada badkar och sen sova.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...