Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Dag!

dec 12, 2011 | Tankar och Vardag


Som ni vet försöker jag ju ta ledigt på helgerna. Ledigt från kontoret och ledigt från bloggen. Men hela tiden tänker jag på blogginlägg, kommer på jättefinurliga inlägg (som jag senare glömmer bort)

Idag har jag iallafall varit produktiv. Gick upp halvåtta och bäddade så fint jag kunde, dammsög hela lägenheten och fixade iordning det sista. Sen gick jag och mötte mitt hemma hos team.
Dagen gick toppenbra och nu återstår bara att spänt vänta på resultatet.

När julruschen lagt sig och januari kommer har jag tänkt börja måla igen.
Det var evigheter sen jag målade en olja och har varken haft tid eller lust. Men januari är en bra målar-månad. Det är iskallt ute och man kan dricka litevis med kaffe och stänga in sig med oljefärgerna och bara måla sig bort.

Men nu tar jag ett djupt andetag och fixar det sista inför julen. Sen hem till Värmland och ladda batterierna (och fylla magen med grönkål)
Igår fick jag min första julklapp. Fast det var ingen julklapp utan en grattis-till-ditt-nya-kontor-present (eftersom vi inte skulle byta julklappar) från mina fastrar.
Det var det finaste jag fått på länge, kolla bara! Hur mycket Anna kan det bli?!
Det är Lilla My och hon ritar, bättre kombo får man leta efter.
Jag blev hur glad som helst och nu kan jag inte bestämma mig för om jag vill ha henne på kontoret eller hemma. Men visst är hon fin? Ser nästan ut som om jag ligger där och ritar. Idag har vi ju till och med samma frisyr.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...