Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Dag och Annas Plan!

maj 10, 2012 | Tankar och Vardag

Igår fick jag ett besked som kändes en smula omskakande och jag blev liksom lite avtrubbad för resten av dagen och istället gick min hjärna på högvarv.

Idag började dagen på ett skruttigt sätt och jag var på skitdåligt humör när jag kom till jobbet.
MEN, sen hade jag ett möte med min coach.
Bästa bästa sortens möte, där man får reda ut och rabbla upp, rada upp och sortera sina tankar och vi kom fram till något som känns långsiktigt och roligt och helt nytt för min del!

Så nu planeras det för fullt, jag skriver långa listor, skickar viktiga mail och bokar in luncher och tittar på färgkombinationer.
Jag vill begrava mig i ett mål, ett långisktigt mål och inte bara hasta fram något som jag annars har en tendens att göra.

Nu blickar vi framåt och satsar allt vi äger och har.
Det här kommer bli så himla bra!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...