Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Depp i Peppveckan!

nov 14, 2017 | Allmänt

Den här veckan har jag bara roliga saker att se fram emot, ändå känner jag mig lite nere. Kanske kan skylla på PMS eller nått…

Jag är fulladdad av Värmland efter en hel lång helg med mamma och Knut, så på den fronten känns det fint. Fast lite vemodigt att åka därifrån, det är det alltid.
Vi har varit på Lerin-museet, spelat spel, gått på stan och jag har fått egentid med biljard och vin mer Erika. En strålande helg med andra ord.

Ikväll ska jag på keramikkurs som jag verkligen ser fram emot. Det är slutspurten på kursen nu och allt det roliga börjar, dvs att glasera.
Den här krukar med öron gjorde jag precis i början av kursen och nu har den fått flytta hem till oss. Visst blev den fin?

Imorgon ska jag tatuera mina ögonbryn igen och fylla i där det tappat färg från förra gången. Det ser jag inte fram emot eftersom det gjorde så vansinnigt ont, fast fint blir det ju förstås, så det får väl väga upp det onda.
När jag är klar med det ska jag ha spåningsmöte med några killar om ett eventuellt nytt projekt vi ska ha ihop, ytterst spännande!

På torsdag har jag en efterlängtad frisörtid, äntligen! Jag har gett min frisör fria händer så det kan ju bli lite hur som helst. Jag hoppas dock på grålila som är min favorit, men den som lever får se som man brukar säga.

På fredag bär det av på äventyr, men det är än så länge lite hemligt, så mer om det på måndag. Stay tuned!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...