Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Dröm!

jan 18, 2012 | Allmänt


Idag ringde Emil och berättade att han ”fixat ett hus”. Så på måndag ska vi få komma in och titta.
Vi ska få gå in i ett rött trähus med vita knutar, med brutet tak och åkrar som närmsta granne! Som vi längtat, väntat och drömt om just precis det!

Nu kommer den bästa delen: vi får hyra det!
Till en hyra lägre än lägenheten vi har nu, för mer än dubbelt så många kvadrat och vi har första tjing!

Otaliga gånger har vi åkt förbi det huset och sagt ”tääääänk om vi bodde hääääär!”

Idag har jag nypt mig själv i armen så många gånger att den blivit alldeles blå!

På måndag…

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...