Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Favorit Kväll!

apr 1, 2011 | Allmänt


Efter en lång vecka, med en trött rygg och en kokande hjärna, brukar jag släcka ner lägenheten, tända alla myslampor, hälla upp ett glas vin och sätta på musik på högsta volym.
Sen lägger jag mig i soffan, med benen uppdragna, lyssnar igenom samma spellista om och om igen. För att riktigt rensa hjärnan.
Sen sjunger jag med örat tryckt mot soffkudden (man sjunger så mycket bättre då) tyst tyst så bara jag hör. Sjunger bort allt jobbigt och rörigt, all stress och all press. Känner hur det där ständiga trycket under revbenen lättar.

Det är det absolut bästa jag vet, det slår allting. Antingen själv som ikväll, eller med benen ihoptrasslade med Emils på andra sidan soffan.

(bild lånad från LeLove)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...