Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Filmtips!

okt 5, 2012 | Tankar och Vardag

Jag tipsar aldrig om filmer, helt enkelt för att jag inte alls gillar att se på film och de filmer jag ser har jag sett så många gånger att jag kan dom utantill.
Men igår så firade jag och min kära man två månader som gifta och det firade vi med godis och gamla VHS filmer (ja ni hör ju hur filmentusiastisk jag är) och då såg vi min absoluta favoritfilm, Åttonde dagen (den heter Huitième Jour egentligen ifall ni vill se den)
Den handlar om livet, om att tänka rätt och känna efter med magen. Jag kan utan tvekan säga att den här filmen förändrade mitt liv.
Min pappa visade mig den i en period när jag mådde väldigt dåligt och egentligen inte ville någonting alls utom att ligga under sängen med huvudet i väggen, men efter att jag sett den här så blev allting annorlunda.

Emil var skeptisk långt in i filmen men erkände sen efteråt att den faktiskt var ganska bra. Det är ingen action, inget drama och ingen direkt spännande film. Men den är ljuvlig, ungefär som Amelie från Montmartre.
Så om du är en person som tänker lite för mycket, känner lite extra och verkligen förstår det fina i livet, du ska absolut se den!
Du som gillar amerikanska highschoolfilmer där man får den snygga i slutet, kanske inte kommer uppskatta den lika mycket.

 

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...