Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas fina Skafferi!

nov 15, 2010 | Inredning

I vår nya lägenhet finns världens finaste skafferi! Det har svartvitrutigt golv och man kan NÄSTAN gå in i det. Iallafall en liten bit.
Jag har klätt hyllplanen med hyllpapper från designtorget, fixat och donat så mina muminmuggar kan hänga på krokar!
Jag har märkt att modebloggarna en efter en börjar skriva om muminmuggarna, det tar emot lite eftersom jag samlat på muggarna sen jag var liten! Känns som dom är mina, bara mina!
Fast jag förstår såklart att alla älskar dom för de är ju helt ljuvliga!

Det här är min favoritdel i hela lägenhet, om det börjar brinna ska jag gömma mig i mitt gå-in-skafferi!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...