Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Frihet!

jun 25, 2018 | Tankar och Vardag

Idag tecknade jag den sista bilden till vår nya bok Paketlandet, som kommer till hösten!
Det här har hängt över mig den senaste månaden och jag har verkligen gruvat mig för om jag ska hinna klart eller inte och stundtals nästan gått in i väggen pga den här boken. Men nu är det alltså klart och det känns så evinnerligt skönt att jag klarade det!
Parallellt med boken har jag även jobbat med ett stort uppdrag åt ett nytt godismärke som lanseras i slutet av sommaren så jag har haft två megastora deadlines att förhålla mig till nu under våren och försommaren.
Även det jobbet är nu klart och inlämnat!

Så idag börjar inofficiellt min semester och nedtrappning inför bebisen!
Jag har fortfarande en lista med beställningar jag borde göra, men jag har sagt åt alla mina kunder att det får hinnas med i mån av tid.
Just nu vill jag bara fira att alla mina måsten är klara!

Jag ser fram emot att teckna egna grejer igen, få leka loss med färger och tekniker och inte vara styrd av något manus eller andras idéer.
Jag har så mycket på lager i min inspirationsmapp som jag bara längtar efter att hugga tänderna i..
Jag längtar också efter att få njuta av att vara gravid och inte stressa. Få knuffa tillbaka när bebisen sparkar, få njuta av magen, det är trots allt sista gången.
Vecka 28 går jag på en fyra veckor lång semester. Vi börjar med en vecka på Öland och sen lite Värmland och Höganäs har vi inplanerat också. Plus en spelning med Winnerbäck i Helsingborg!

Vecka 32 är jag tillbaka i ateljén, förhoppningsvis superutvilad, solbränd och hög på sommarminnen (längtar efter att fylla kameran med Öland!) och då går jag också in i vecka 32 i graviditeten (jag följer de riktiga veckorna så att säga, så smidigt) så det blir väl jobb några veckor till innan bebis.
Har ingen direkt plan på när jag ska sluta jobba, om jag ens ska sluta?
Tänker att jag jobbar tills vattnet går haha!

Nu ska jag teckna nått bara för min skull!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...