Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Göteborgshelg!

feb 15, 2009 | Tankar och Vardag

Min shopping bestod av:
Ett renhalsband från topshop

Ett linne från Monki

Nya glasögon från HM

Ett hårband från HM och ett VÄLDIGT rosa läppstift från Face, mycket mer rosa än det ser ut här

Nya jeans

Plus detta köpte jag: två par volangtrosor, en hög med nya tuschpennor och ett toni and guy schampoo för brunt hår. Nu är jag fattig.

Min helg i göteborg gick framförallt ut på att shoppa och träffa Wenche. Saker som alltid tillkommer när man gör dessa två är sushi, ömma fötter och rödvin.
När vi kom hem till Wenche vid fyra la vi oss å såg på tv, sen frös vi så vi la oss under täcket, sen somnade vi visst och vaknade halv sju.
Då gick vi å åt hamburgare och köpte upp allt godis på hemköp.
Det va den helgen det. Bättre får man leta efter, trots ingen utgång så var det precis vad jag behövde. Få sova middag med sin bästa kompis. Inte mycket som slår det.

På tågresan hem hände dock en ytterst läskig sak, konduktören trillade ihop PRECIS bredvid mig! Folk skakade i honom och la honom i framstupa sidoläge och jag satt mest och såg chockad ut. Sen ropade de ut i högtalarna om det fanns någon läkare ombord (väldigt amerikanskfilm) och sen gjordes det mun mot mun metoden.
Sen va vi framme i Varberg och det kom massa ambulansfolk och tog hand om honom fast det va fortfarande inget liv i honom.
MYCKET läskigt!
Jag va alldeles chockad i flera timmar efteråt.
Hoppas det gick bra med allt sen.
Scary.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...