Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Hår!

aug 21, 2018 | Hår

Åh låt oss prata om mitt favoritämne, nämligen hår!
Jag spenderar hutlöst många timmar på pinterest där jag bara tittar på olika hårfärger, frisyrer och håruppsättningar. Ni skulle bara veta!
Precis innan semestern satte jag ju i löshår i mitt hår, tre paket närmare bestämt. Såhär såg det ut:


Jag ville egentligen ha det lite mörkare och lite kortare, gillar inte riktigt den här ”löshårslängden” men min frisör tyckte att det var lika bra att passa på att ha långt nu när det väl satt där, så kunde vi klippa mer nästa gång.
Det var sjukt ovant i början och jag visste liksom inte hur jag skulle bete mig med långt hår. Dessutom var det ohyggligt varmt!
Men jag lärde mig få bukt på håret och har verkligen stortrivts i det i sommar! Kan knappt tro att det inte är mitt längre!


Nästa vecka har jag en ny tid hos frisören, där vi ska sätta om håret. Det växer ju väldigt på sommaren så fästena sitter ju ganska långt ner nu (jag har tejphår) men själva håret känns fortfarande fint och inte alls särskilt slitet.
Så därför sätter vi i det igen.
Men den här gången blir det mörkare och ungefär en decimeter kortare.
Nu kommer hösten och då vill jag inte ha det superljusa längre. Även om jag trivs väldigt bra i det så tycker jag ändå att mina bruna ögon kommer fram ännu bättre med det lite mörkare håret.
Såhär tänker jag färgen:


Och ungefär såhär tänker jag längden:

Ska bli väldigt spännande att se resultatet, det var längesen jag var mörkhårig nu!
Emil tycker jag ska låta det var ljust, men han brukar ge med sig efter en vecka eller två.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...