Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Hår!

okt 19, 2011 | Hår


Imorgon har jag klipp och färgtid.
Jag är sugen på nått nytt (som vanligt)jag har ju haft löshår i nu sen sist jag var hos frissan och är vansinningt trött på det då det ändå bara ser ut som en stor risbuske ungefär, så nu är det dags för förändring.
När jag frågat folk i min närhet råder det delade meningar om färgen, vissa blir skogstokiga och säger att jag ALDRIG borde färga över det blonda (inklusive min frisör) och vissa säger orange och jag säger….mörkt kanske? Eller?
Åhhh jag vet inte!

Den här frisyren gillar jag, fast den är ju rätt trist egentligen. Men jag tycker den är fin.
Vad tycker ni, fin eller bara blääh?
(tänker mig en smula flikigare, lite mer fräsigt, fint med mössa och fint som lockat)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...