Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Helg!

okt 2, 2017 | Tankar och Vardag

IMG_4266

Nu är det oktober och livet börjar nu återgå till det normala. September va otroligt flängigt och så många saker som var outside my box, men jag klarade det så nu kan jag äntligen andas ut lite.
I torsdags åkte jag till Göteborg och mitt livs första bokmässa!
Det var nått nytt helt klart och smått hysteriskt. Jag hade ingen egentlig uppgift utan kunde komma och gå som jag ville vilket var väldigt skönt. Jag var mest där för att vara mallig över boken (som nu sålt slut hos både Bokus och Akademibokhandeln, yaaay!)

IMG_4295 IMG_4269

På kvällen var det dags för fest hos Rabén och Sjögren och jag gick dit med min kompis från Karlstad, Anna Lidberg som är konstnär och så hade jag det stora nöjet att få gå dit i sällskap med Lilla Berlin-Ellen! Jag var lite starstucked i smyg, jag älskar LIlla Berlin!!
Vi mötte av en slump Jimmy Wallin (som bland annat tecknar Bamse!) på väg dit så han fick också följa med.
Efter festen fortsatte vi till Galagos fest på Pustervik och någon gång efter midnatt gick jag hem till min barndomsvän Anders och hans fru Sofie, som så himla snällt låtit mig sova hos dom.

IMG_4283 IMG_4284

På morgonen åkte dom till jobbet och jag fick både sovmorgon och bada i badkar. Lyx! Älskar när man sover hos folk som sen inte är hemma, haha!
När jag vaknat till liv så gick jag ner till mässan igen.
Vid lunch mötte jag upp min gamla vapendragare Anna från tiden när jag jobbade på Björn Borg. Så himla roligt! Har verkligen saknat hennes bitska sätt. Det är därför vi trivs så bra ihop!

IMG_4292IMG_4298

Vid det här laget var jag ganska mör och hade dessutom inte mycket röst kvar. Den måste jag tappat någonstans runt Galagofesten.
Mötte upp Cissi Forss och hennes gulliga mamma. Vi gick och skålade för våra framgångar och sen gick jag hem till Anders och Sofie igen.
Där lagade Anders risotto åt oss, vi drack rödvin och vi pratade om att våga hoppa i livet medans Anders spelade gitarr.
Den bästa kvällen på länge!

IMG_4299

I lördags var det dags för mig att åka tillbaka till Småland igen. Det gjorde jag mer än gärna eftersom de omtalade demonstrationerna skulle äga rum och jag var inte det minsta sugen på att hamna mitt i det.
När jag kom hem så hade jag en timme på mig att duscha och fixa iordning mig för sen var det dags för bröllop!
Jag visste innan att det här bröllopet skulle bli kul, men visste inte att det skulle bli SÅ kul! Klockan fyra på morgonen landade jag i sängen igen.

Behöver jag säga att jag idag inte kan prata alls?
Lätt värt det!
Nu behöver jag två månaders vilopaus för att bli människa igen.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...