Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Höst!

sep 21, 2015 | Kläder, Tankar och Vardag

Snart är det redan oktober!
Just i Oktober har jag massa roligt att se fram emot. Hösten är min absoluta favoritårstid för att man får ha mössa om man vill och helst halsduk näsan jämt.

Den här hösten ska jag:

  • Åka till Stockholm och vara borta i fyra hela nätter och massa dagar utan varken man eller barn. Det är verkligen balsam för själen att åka iväg och bara vara själv en stund. Så glad att jag får göra det då och då.
  • Jag ska på mitt livs första oktoberfest nästa helg. Förvisso i september men det är ju småsaker. Ska bli väldigt kul!
  • Åka båt mitt inne i Stockholm!
  • Gå ut och dansa för första gången på flera år känns det som
  • Jubla över att mitt hår äntligen börjar få lite längd så det inte ser såååå himla bedrövligt ut lägre. Snart den perfekta baskerlängden!
  • Äta lunch med mitt bästa lunchgäng. Vi är fyra tjejer i varierande ålder som tidigare jobbat bredvid varann kan man säga. Älskar de luncherna! Alla kommer in och gormar på någon/något de är förbannade på och sen pratar vi om saken och man får säga precis vad man vill utan att behöva säga förlåt efteråt.
  • Tapetsera källaren och måla trappan gul. Sen ska jag aldrig gå upp därifrån utan bara sitta och titta på hur fint det är.
  • Måla med guldfärg i taket, hur och var ska ni få se sen.
  • Måla en stor tavla åt Värnamo kommun

Så, nu måste jag nog gå och rota fram en lämplig basker ur förrådet!

gudrunsjöden höst IMG_0219 (409x640) IMG_0286 (313x640) blommig

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...