Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Höst!

aug 7, 2018 | Tankar och Vardag

Än är det långt ifrån höst, men jag kände det ändå i luften härom dagen. Det kändes liksom lite lättare att andas, inte lika tryckande som sommaren.
Den här hösten blir ju minst sagt speciell, på det allra bästa sättet. Jag är ett stort fan av hösten i vanliga fall och älskar det här med nystart, som kommer naturligt efter ett långt sommarlov.
Det här ser jag fram emot i höst:


Få barn!
Sån sjuk grej att ha på sin to-do-lista ändå. Jag ser verkligen fram emot det här. Förlossningen skrämmer mig väldigt lite måste jag säga, hade det väldigt bra förra gången så jag hoppas på nått liknande igen.


Få använda allt vi plockat fram. Den här lilla hörnan har jag gjort i vårt sovrum. Sänghimlen gjorde jag själv av gamla gardiner, korgen har jag köpt på erikshjälpen och klätt om och benen har Emil skruvat på från ett gammalt stringbord. Koftan har min kompis Wenche stickat. Äntligen fick jag sätta upp Stickan-skylten i glas också. Älskar´n!
Alla de minsta kläderna är tvättade, vikta och lagda i byrån. Allt står liksom bara och väntar på huvudpersonen och jag längtar ihjäl mig.


Få se hur Knut blir som storebror! Kan inte tänka mig nått finare och jag har väldigt svårt att tro att han inte kommer bli världens bästa brorsa, för jag har aldrig mött en så empatisk person som honom.


Få använde den här igen! Min älskling! Älskar prick allting med den här vagnen, den är rymlig, den är hög, den har gott om plats under, den har bra gung och i ärlighetens namn har jag aldrig sett en ny vagn komma i närheten av att vara så fin som denna!
Vi har köpt en ny också (fast på blocket) som funkar både som ligg och sittvagn, som vi ska ha när Stig blir lite större och vill se sig om lite mer i världen. Men den vagnen kan ändå aldrig mäta sig med denna ljuvliga!


Releasefesten av vår nya bok, Paketlandet!
Boken släpps den 16 oktober men vi har planerat releasefesten till lite senare eftersom det egentligen är en julbok. Blir det ens hälften så lyckat som förra året så kommer det bli en strålande tillställning!


Kunna använda vanliga kläder igen. Köpte ett par perfekta Levi´s 501 på vinst och förlust, när vi var i Danmark och nu räknar jag ner dagarna tills jag kan ha på mig dom.


Vara föräldraledig. Förut bävade jag verkligen inför det här, för jag tyckte det var så himla tråkigt förra gången. Men nu tycker jag det ska bli väldigt mysigt och också roligt att få vara hemma med Knut igen, nu när han är stor. Tanken är att jag ska jobba måndagar och tisdagar varje vecka och vara ledig resten. Så det kommer bli lite längre väntetid än det är just nu och företagskunder måste gå före privatbeställningar. Men det är ju bara under en kortare period, så håll ut.


Höstkläder! Höst är den allra bäst perioden att klä sig och jag är så himla trött på mina sommarkläder (de få jag kommer i) och skav mellan låren. Nu vill jag har sneakers, kappor, kängor och halsdukar och mest av allt, alla stickade tröjor!
Ser även fram emot detta när det gäller att klä Knut och Stig!


De här två grejerna: parmaskinka och öl. Fast mest rödvin.


Köpa nya pennor, som man gjorde när man skulle börja skolan. Behöver uppdatera mitt pennförråd. Längtar också till ostörd tid i ateljén!


Kalluft och mina gamla kindben. Vi ses snart.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...