Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Instagram!

nov 8, 2012 | Tankar och Vardag

Eftersom ni gillade att se instagrambilder så kommer här ett nytt gäng:

Vi var glada, redo att gå ut och äta och väldigt kära i Italien.
Hemma i Sverige åt jag en gul frukost.
Vi var hundvakt åt valpen Fia, vilket Fröken inte uppskattade.

Jag har ett litet fönster i min walk-in garderob där det blåser in iskall luft, men när jag kom in där häromkvällen hade Emil spikat upp den här skylten över fönstret!
Vi köpte med oss en Pinocchio i trä från Italien att ha i hyllan med Brioleksakerna.
Vi drack upp lemonaden vi fick i bröllopspresent av UnderbaraClara , lätt bland det godaste jag druckit!

 Min råddjurssamling växer snart ur hyllan!
Jag håller på att ta körkort, målet är att ha det innan nyår. Mest för att folk ska sluta tjata på mig.
Jag häromdagen när jag hatade mitt hår och förbannade att jag klippt av det!

Vill ni följa mig på instagram så heter jag annaritar, lätt va!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...