Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Jobb!

jan 31, 2017 | Tankar och Vardag, Teckningar

Den här tiden på året har alltid varit min lugnaste föregående år, då jag mest jobbade åt privatpersoner.
Men nu är den största delen av mina jobb mot företag och då spelar det liksom ingen roll vilken månad på året det är, så just nu drar alla i mig från höger och vänster och jag har fått gå upp i tid för att försöka hinna med.
Jag har ju dessvärre bara en högerhand och det är svårt att ta in någon som kan hjälpa mig teckna, så jag har lite för mycket för mitt eget bästa för tillfället och det mår aldrig varken jag eller min kropp särskilt bra av.

Just nu håller jag på med ett bokomslag som kom in hastigt och lustigt med oerhört kort deadline så senast imorgon måste det vara klart (började färglägga igår!)
Jag har även bilderna till barnboken som måste bli klara och nu har jag äntligen fått feedbacken så jag kan färdigställa allt, men det är måååånga bilder att teckna.
Ovanpå det ska jag göra ett jobb åt arbetsförmedlingen och har ett stort jobb åt ett företag i stan, där de vill ha alla sina anställda tecknade i 50×65 cm stora bilder (jag har gjort fem, har tre kvar)
Sen fick jag en förfrågan igår om att teckna ett porträtt till någon avgående anställd på ett annat stort företag så man kan väl säga att det är minst sagt lite mycket just nu.
Alla vill såklart ha sina bilder så fort som möjligt och framförhållning verkar inte vara företagssidans starka sida.

Ovanpå alltihop har jag ju de privata beställningarna, som i nuläget hamnat lite i skymundan.
Förlåt för det.
Men just nu måste det vara så och tanken är kanske att inte ta emot privatpersoner alls längre, såvida det inte finns någon deadline att anpassa sig till.
Jag hinner helt enkelt inte med.

Jag tecknar så pennan glöder (hann inte ens spela pingis på jobbet igår, skandal!) och kom hem två timmar senare igår än vad jag brukar och har nu också börjat lämna Knut en timme tidigare för att hinna.
Tänk va, att det var det här jag drömde om för några år sen. Att ha så mycket företagsjobb att jag nästan storknade.
Och nu har jag det, så nu jäklar ska jag passa på att njuta lite mellan pennstrecken!

_r5a3366

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...