Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Jul!

okt 30, 2013 | Teckningar

Jag vet att det inte är jul precis runt knuten men jag måste ändå hojta lite om jul nu. Det är nämligen så att om ni vill beställa teckningar till jul så är det hög tid nu!
December brukar vara min mest hektiska månad i beställningssammanhang och ju tidigare du hör av dig desto tidigare blir jag färdig med ditt porträtt, enkelt!
Såklart kan du även beställa personliga julkort eller vad det nu kan vara du kommer på, bara att höra av sig!
Vill du ha ett eget porträtt så kan du maila mig på anna@annaritar.com för mer information, vill du däremot köpa någon av teckningarna som synts i bloggen, så kostar de 500 kronor styck.

Glöm inte att jag numera även tecknar barn!

julkortlitenem

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...