Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Jul!

jan 5, 2016 | Tankar och Vardag

Vår julafton började hemma vid köksbordet med skinksmörgås och tomteluva. Knut var peppad på att få träffa Tomten.

jul1 jul2 jul3

Efter frukosten packade vi in alla julklappar och resväskor i bilen och åkte till Emils syster i Vaggeryd. Där skulle det firas julafton!

jul4

Knut är lite rädd för sina kusiner och när det är mycket folk håller han sig helst på sin kant.

jul5
Fast hos Hille ville han gärna sitta. Hille är Emils kusin och min kompis, så himla bra att vara ”släkt” med sina kompisar!

jul6
Efter maten knackade det på dörren, TOMTEN!
När julklapparna var öppnade, maten nedsjunken och snapsen uppdrucken så satte vi oss i bilen igen för att köra mot Karlstad.
Rekommenderar verkligen att åka bil på julafton, inte en bil ute!
När vi kom fram till mamma var min mormor redan där och Knut delade ut kramar åt höger och vänster (min mormor började gråta av att hon fick en Knutkram)
På annandagen kom min bror, Matilda och Majken!

jul7

Då var det dags att fira julafton nummer två. Knut hjälper morbror Mojäng att lägga ut julklapparna under granen medan gammelmormor håller uppsikt.

jul8
Två nöjda och välmatchande tigerkusiner med snigelögon får avsluta julen 2015!

 

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...