Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Julklapp!

jan 3, 2011 | Inredning


Jag är ett STORT fan av Marianne Westman och framförallt hennes ”picknick” serie.
Jag har en hel del av hennes porslin och även en väska jag fått av Stina med just picknickmönstret.
Men nu fick jag en stoooor bit tyg av mamma i julklapp, perfekt att sy två fina kökskuddar av!
Så nu behövs bara en snäll mamma som syr kuddarna (check!) och en kökssoffa att lägga dom i. Men det kan vänta en smula, tills vi hittar ett fint rött hus på landet tex.
Sålänge får de ligga på köksstolarna.
Tack världens bästa mamma!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...