Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Kalendersflickor!

nov 14, 2011 | Teckningar


På måndag finns äntligen alla kalendrar på plats (lite längre tid än jag hoppats på, men men)
Jag har iallafall fått det första provtrycket och SÅHÄR kommer den se ut!
Den är stor och fin och blev precis så bra som jag hoppats på!
Höll nästan på att börja grina när jag fick se den färdig, det blir liksom en annan sak när man ser sina bilder i tryck!
Ni får nöja er med att se framsidan, man kan ju inte visa alla bilderna i kalendern, då försvinner ju all spänning!

Vill du beställa en kalender så mailar du till: ilebykalender@hotmail.se
En kalender kostar 300 kr och två kalendrar kostar 500.
(det går bra att beställa även om du bor utomlands)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...