Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Karriär!

okt 28, 2011 | Teckningar

Nu när jag har eget kontor har jag mer ordning på mina saker. Tex har jag samlat alla tidningar och annat där mina bilder varit med. Det börjar bli en hög och det känns så fint att bläddra igenom dom där tidningarna när man känner att man är den absolut sämsta tecknaren i världen och vips, så känns det som man inte är så dum ändå!
Här kommer en del av vad som finns i hyllan:


Jag har gjort klippdockor för barnklädesmärket Rockefella!


Jag gjorde loggan för ModetteMarket (innan det la ner)


Jag har tecknat årsastro i tidningen Glamour (innan den också la ner)


Jag har gjort print åt Björn Borg Footwear.

Nu på senaste tiden har mina bilder dykt upp i Allers!

Nu återstår bara att se vad som kommer på tur härnäst!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...