Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Lilla Nya!

jul 19, 2011 | Allmänt

Idag skaffade jag en ny familjemedlem!
Inte någon ersättare för Allis för det finns ingen katt i världen som kan ersätta henne, men en helt ny, liten ullig dunboll att pussa på och leka med och värma fötterna på i soffan!
Vi kan inte ha ett hem utan katt, det känns så livlöst och övergivet. Behöver någon som kommer galopperande när man kommer hem, som vill pussas och ligga i sängen och som skriker så fort man öppnar kylskåpet!
Om fyra veckor kommer vår lilla nya luddboll hem till oss och jag kan knappt bärga mig!!
Som sagt, hon ersätter inte Allis, men hon fyller ett tomrum och hon kommer bli älskad så in i bängen!!

Nu är bara frågan vad hon ska heta?

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...