Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Midsommar!

jun 19, 2014 | Tankar och Vardag

Herregud, printsen sålde slut på en dag! EN DAG!
Tack till alla som beställde, jag tänkte trycka upp fler så småningom men först tecknar jag nog en annan serie, så ni som missade den här gången kanske gillar nästa får vi hoppas!
Det finns en hund och en kanin kvar om någon är intresserad annars.

Hörreni, imorgon är det midsommar!
Det här är en högtid som jag verkligen gillar fast jag är ytterst petig med hur jag vill fira den.
Fylleslag och spyfest på Smögen har jag liksom kommit förbi och egentligen aldrig riktigt uppskattat om man säger så.
Nej jag föredrar lugna midsomrar med nypotatis i solen, gräsmattehäng och öl. Ungefär så.
I år har vi en ytterst uppstyrd men ändå väldigt spontan midsommar planerad.
Vi hade inga planer men fick ett sms från en vän som undrade om vi ville med till Göteborg, så vi hakade på och det gjorde tydligen 17 andra också så nu blir vi ett jättegäng som ska på Liseberg, äta picknick i en park och bo på hotell! Så himla fint och skönt när någon annan styr upp och fixar så det bara att åka med!
Så imorgon är det premiär för Knut på Liseberg och även Knuts första hotellnatt och restaurangbesök, allt på en gång. Men det går säkert bra, han brukar vara väldigt lätt att ha med sig.

Letade lite bland mina gamla bilder och såhär har mina midsomrar sett ut de senaste åren:

IMG_3592 IMG_3610 IMG_3617 IMG_3650 IMG_3665 IMG_3668

Midsommar 2011. Här var vi i min bästa kompis stuga utanför Årjäng i Värmland. Där får man leva enkelt utan rinnande vatten och med utedass, ingen täckning på mobilen och så himla mysigt. Den här midsommar var hiskeligt regnig, som midsomrar så ofta är.

IMG_6511 IMG_6513 IMG_6562 IMG_6565

2012 var vi i en stuga precis utanför Värnamo. Vi blev spontaninbjudna när festen vi själva skulle styra upp sket sig. Himla fint med kompisar som bara säger ”jamen kom och va med oss då!”

öl5 öl1 öl6 öland14 öland21 öland20 öland25 öland28

Förra året var mitt livs bästa midsommar! Då var vi på Öland, mitt allra bästa ställe på jorden är just Öland.
Jag var känslomässigt utmattad och behövde verkligen komma bort från allt. Vi försökte febrilt bli med barn och precis innan vi åkte bestämde vi oss för att nu skiter vi i det här med bebis en stund (inte visste jag då att det redan låg ett litet minifrö där inne) och det var minförsta sommar utan pappa, så ja, jag var sorgsen helt enkelt.
Men den här midsommaren blev vändpunkten för allt, jag fick vila upp mig, umgås med vänner och börja hitta tillbaka till mig själv igen.

Nu är det alltså en ny sommar och en ny midsommar. Första sommaren med Knut, tänk vad mycket som hinner hända på ett år!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...