Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Mobilskal!

dec 14, 2017 | Allmänt, Teckningar

(i samarbete med Caseapp)

På min instagram visade jag för ett tag sen tre olika mobilskal jag designat för företaget CaseApp, men tänkte jag kunde presentera de olika varianterna lite närmare.

Först ut, är händerna från bilden jag gjorde med ett Håkan citat som så många älskade (men som jag inte vågade sälja pga upphovsrätt och sånt där) men är alltså från den bilden med citatet ”om du vill ha en idiot, lägg din hand i min”. Såhär ser det skalet ut:

Sen kan man också välja det här skalet, med en 60-tals inspirerad bild jag gjorde för flera år sen, men som ändå passade himla bra som just mobilskal:

Sist ut är en av mina favoritteckningar. Tycker den är så grafiskt tilltalande med sina rena linjer. Den här har jag på min egen mobil just nu:

Skalen går att få till de flesta olika mobiler och om ni beställer innan den 19 december, kan ni använda koden: ANNASJUL25 så får ni 25% rabatt!

 

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...