Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Nya År!

jan 3, 2011 | Tankar och Vardag


Idag känner jag på riktigt att det är första dagen på det nya året, de två tidigare har bara varit sega och tråkiga, men idag börjar det!
Så gott nytt år!

Måndagar är min bästa dag, för då är jag ledig medans alla andra jobbar. Det betyder att jag får en massa roligt gjort, som att handla på rea utan köer, jag hinner i lugn och ro skriva klart det sista brevet i kursen, måla lite på min nya målning, äta knaprigt fläsk från igår, packa upp min resväska och lägga in alla julklappar på rätt ställe, köpa bananer och gör smoothies med min nya stavmixer, men framförallt hinner jag gå och förnya mitt träningskort!
Jag saknar att träna, som ni kanske minns var jag lite besatt några månader förra året. Om man räknar bort själva besattheten så var det faktiskt hemskt trevligt att träna. Man orkade mer, var aldrig seg och hängig och dessutom kunde man stå i flera timmar framför spegeln och spänna musklerna efteråt.

Så nu börjar jag igen, kanske inte riktigt så stenhårt som förra året men ändå.
Nu vill jag har tillbaka mitt pigga, glada jag och inget mer såsande framför tvn!
Fast fläsk, det kommer jag äta tills jag dör!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...