Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Nya Ateljé!

nov 9, 2010 | Inredning

Det här med bloggpaus är ju hur jäkla tråkigt som helst, går ju ändå bara runt och tänker ”det HÄR ska jag blogga om sen”! Så därför slutar vi med dom här dumheterna nu och kör på som vanligt!

I lördags flyttade vi in i nya lägenheten och jag målade min älskade ateljé!
Såhär fint blev det och jag är så himla nöjd och inspirationen är på topp!
Imorgon ska jag visa er ”gå in skafferiet” och strinhylleväggen!
Vi har utan tvekan, Värnamos finaste lägenhet!

Dessutom har jag ny hårfärg, den kan jag också visa er imorgon!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...