Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Nya Hår!

apr 28, 2017 | Hår

Igår var jag hos frisören, äntligen!
Min vanliga frisör är mammaledig så det var premiär hos en ny den här gången.
Jag satt där i fyra (!!) timmar, först avfärgning, sen bottenfärg, olaplex och hundra andra steg. Men inte mig emot att sitta i massagestol och sippa på champagne medans man blir fin i håret. Kan typ inte tänka mig ett bättre sätt att spendera min tid faktiskt.

Resultatet då, jag är SÅ NÖJD! Tror aldrig jag känt mig såhär fin i håret förut!
När hon berättade vad det skulle kosta när jag var där och bokade tiden, så ska jag villigt erkänna att jag tyckte det var sjukt mycket pengar. Men nu i efterhand förstår jag verkligen varför det kostar som det gör, tog ju en halv arbetsdag att få till det!
Lätt värt!

Jag gick till Studio Fashion och det var Medina som fixade håret. Tack!

IMG_1904 IMG_1906

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...